Sebze
Havuç
Havuç, maydanozgiller familyasından, koni biçimindeki etli kökü için sebze olarak yetiştirilen iki yıllık otsu bir kültür bitkisidir. Orta Asya kökenli olduğu düşünülmektedir. Akdeniz ülkelerinde, Afrika'da, Avustralya'da, Yeni Zelanda'da ve Amerika'da çok yaygın olan bir sebzedir.
Paketleme:
Müşteri talepleri doğrultusunda ambalaj yapılmaktadır .
İyi bir antioksidan ve potasyum kaynağıdır
Fosfor takviyesi sağlar
K vitamini, sodyum ve kalsiyum kaynağıdır
Beta-karoten ve lif içeriği sayesinde çok faydalıdır
Üretim Haritası
Ürün Takvimi
Havuç
Turuncu renkli, koni biçiminde, etli kökü için sebze olarak yetiştirilen iki yıllık otsu bir kültür bitkisi.
OC
ŞU
MA
Nİ
MY
HZ
TE
AĞ
EY
EK
KA
AR