Sebze
Kabak
Kabakgiller familyasından bir bitkidir. Meyveleri bol lifli bir bitki olan kabak, bağırsakları tembel olanlar için tercih edilmesi gereken yiyeceklerdendir. Kabak potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, sodyum, demir gibi madensel elementler içerir. Kabak bedeni temizler, sinirleri yatıştırır. Besin değerinin kaybolmaması için kabağı buğuda pişirmek önerilir. Kabak çiğ olarak rendelenip salatalara da katılabilir.
Paketleme:
Müşteri talepleri doğrultusunda ambalaj yapılmaktadır
Kolesterol seviyelerini düşürür
Böbrek fonksiyonunu düzenler
Sindirim sorunlarını azaltır
Hafızayı güçlendirir
Üretim Haritası
Ürün Takvimi
Kabak
Meyveleri silindirik şekilli ve düzgün, meyve eti oldukça lezzetlidir. Yazlık ve kışlık olarak yetiştirilir.
Siyah Kabak
Meyveleri silindirik şekilli ve düzgün, meyve eti oldukça lezzetlidir. Yazlık ve kışlık olarak yetiştirilir.