Narenciye
Mandalina
Ilıman iklimde yetişmekte olan Turunçgiller familyasına ait bir meyve türüdür. Turuncu, sarı renklerde olan mandalina, etli ve sulu bir yapıya sahiptir. Mandalina, portakala nazaran daha yumuşak olan kabuğu soyulduktan sonra yenebildiği gibi suyu sıkılarak da içilebilir. Türkiye'de en çok Akdeniz'de, Ege bölgesinin kıyı kesimlerinde ve kısmen Karadeniz Bölgesinde yetiştirilir.
Paketleme:
Müşteri talepleri doğrultusunda ambalaj yapılmaktadır .
Bağışıklık sisteminin güçlendirir
İştah kontrolünü sağlıyor
Yüksek kan basıncını önlüyor
Yaraların daha hızlı iyileşmesine katkı sağlıyor
Üretim Haritası
Ürün Takvimi
Okitsu
En erkenci mandalina çeşitlerinden biridir. Meyveler oldukça büyük ve yassıdır. Çekirdeksizdir, kabuğu kolayca soyulur ve şekerlidir.
Miho Wase
Erkenci mandalina çeşitlerindendir. Çekirdeksizdir. Meyve kabuğu hasat döneminde sarı-portakal renginde ve hafif pürüzlüdür. Meyve şekli basıktır.
Dobashi Beni
Meyvesi koyu portakal renginde ve dış yüzeyi pürüzlüdür. Yuvarlak bir şekle sahip ve çekirdeksizdir.
Satsuma
Erkenci ve en çok tüketilen mandalina çeşitlerinden biridir. Kabuğu pürüzsüz, ince ve kolay soyulur. Depolama ve taşımaya elverişli, verimli bir çeşittir.
Fremont
Meyveleri yuvarlak şekilli oldukça verimli bir çeşittir. Meyve kabuğu koyu kırmızı albenisi yüksektir, bol sulu ve lezzetlidir.
Nova
Meyve kabuğu parlak koyu kırmızı renkli, kalitesi yüksek, oldukça büyük ve lezzetli bir çeşittir. Diğer çeşitlerden farklı olarak iri ve sert dilimlere sahiptir.
W. Murcott
Pürüzsüz, kırmızımsı turuncu kabuklu, iç kısmı parlak turuncu renkli, kolay soyulan, eşsiz aroması ile hem göze hem damağa hitap eden geçci bir çeşittir.