Meyve
Karpuz
Karpuz, kabakgiller familyasından tek yıllık bir bitki türü. Karpuz sözcüğü Farsçadan Türkçeye geçmiştir. Karpuz, sıcak ve ılıman iklimde yetişir. Dünyada domatesten sonra en çok üretilen meyvedir.
Paketleme:
Müşteri talepleri doğrultusunda ambalaj yapılmaktadır .
Kalp ve damar sağlığını destekler
Cilt sağlığını geliştirir ve enerji verir
İçeriğinde lif olmasından ötürü, bağırsakları çalıştırır
C vitamini ve folik asit açısından zengindir
Üretim Haritası
Ürün Takvimi
Karpuz
Tatlı ve sulu yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden olan karpuzun bir tanesinin kütlesi 1,5-2 kilogramdan 10-15 kilograma kadar değişebilir. Karpuz yağ ve kolesterol içermez ancak şeker içeriği yüksektir.
OC
ŞU
MA
Nİ
MY
HZ
TE
AĞ
EY
EK
KA
AR